w
googluj

AVI Preview 0.26 Alpha


AVI Preview - program służący do oglądania plików video w formacie AVI z uszkodzonym indeksem lub nie do końca pobranych. Szczególnie przydatny program, jeśli często korzystamy z programów p2p i nie do końca wiemy czy plik, który ściągamy jest faktycznie tym o który nam chodzi. Program nie wymaga instalacji.
Licencja: Freeware (darmowa)
System Operacyjny: Windows 98/Me/NT/2000/XP/Vista/7/8/10
Oceń program:
-/5

Ocena: 2.9 (90 głosów)

Strefa Download programu
AVI Preview



AVI Preview 0.26 Alpha
Wersja rozwojowa
0.05 MB | 2006-03-09

Ilość pobrań: 43901 | W tym miesiącu: 7 | W poprzednim miesiącu: 5

Komentarze (24)
AVI Preview
avatararrow
MaTi | 2013.05.19 13:05
1 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
@anty, ten program nie jest pobierany przez żaden manager. Dodatkowo ten program nie wymaga instalacji.
AVI Preview 0.26 Alpha
avatararrow
~anty | 2013.05.15 23:18
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Cholera, czy teraz każdy program musi być pobierany przez ten durny manager pobierania?!? Pełno w tym trojanów, programy antywirusowe i zapora wariują!!! Kiedyś można było bezpośrednio zapisać plik na dysku, dlaczego teraz wszyscy stosują te durne managery?!?!?
AVI Preview 0.26 Alpha
avatararrow
~p2m user | 2012.03.10 19:02
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Szkoda go było instalować. Mi nie otworzył żadnego z kilku filmów avi. Bardzo słaby...
AVI Preview 0.26 Alpha
avatararrow
~domen13 | 2011.04.17 22:22
-1 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
mam pytanie czy to odtworzy plik o rozszerzeniu PART
avatararrow
~marek | 2010.08.22 20:40
1 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
allplayer jest tragiczny i totalnie przereklamowany. przestancie to sciagac.

polecam real player i vlc media player to s tobre programy do ogladania niesciagnietych do konca filmow.
avatararrow
~KoLo | 2008.10.28 21:19
2 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Ludzie czego wy oczekujecie po programie zajmujacym 50 kb? ZAL
avatararrow
~Maciej131313 | 2007.12.31 20:12
-1 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
ogólnie D U P A muszę z przykrością stwierdzić... spodziewałem się czegoś lepszego... dla mnie - STRATA CZASU na ten program
avatararrow
~WTF | 2007.11.01 19:32
3 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Ludzie, Wy jestescie cos nietego? W nazwie wyraznie jest napisane avi PREVIEW co po polsku znaczy POGLAd, wiec to program do PODGLADANIA filmow, ktore jeszcze sie nie sciagnely! Wiec jesli masz jakis film, ktory sie sicagnal w np. 35% to wlaczasz ten program i podgladasz czy to np. ten film, o ktory Ci chodzilo, albo czy jest w dobrej jakosci itp. TO NIE JEST PROGRAM DO ODTWARZANIA FILMOW. A jesli nie mozna podgladnac filmu o innym rozszerzeniu niz *.avi to tez wyraznie jest napisane, ze jesli chcesz otwierac pliki o rozszerzeniu np. *.mpg nalezy sciagnac pelna wersje i zarejestrowac ja...ehh....jestescie niekumaci...
avatararrow
~alanecki | 2007.06.06 13:21
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Polecam Media PLayer Classic, instaluje się go razem z Real Alternative, JEST DUŻO LEPSZY, Avi to przeżytek
avatararrow
~100imiQtas | 2007.04.21 13:09
-1 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
sciagnalem juz kilkadziesiat filmow a otworzyl moze z 6, do bani
avatararrow
~Allvaro | 2007.03.13 10:01
1 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
ludzie !!!! ten program jest do podglądania filmów, a nie do ich oglądania!!! więc po co komu napisy.. do tej pory nie udało mi się otworzyć tylko kilku filmów, a było ich dużo, narazie nie znam lepszego programu nawet "VirtualDub" w moim porównaniu wypadł gorzej chociaż ten program służy do czegoś innego... Moja ocena 4+
avatararrow
~BARTEK | 2007.03.04 12:18
-1 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
o tym progrmie moge tylko powiedzec,ze jest do bani.Ja potrzrebuje czegos lepszego(Ale stronka ogólnie spoko )
avatararrow
~czip77 | 2007.02.09 16:23
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
bardzo mało podgląda na ok 10 sciąganych filmów to zdarzy sie że uda mu sie podejżeć 1 lub 2. Lecz niestety nie znalazłem innego. Gdyby ktoś coś znalazł to chętnie zobaczę dzięki. Cześć!!!
avatararrow
~ziomus | 2007.01.18 12:25
-1 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
a jak otworzyc w nim napisy bo nie mam zielonego pojecia
avatararrow
~nvi | 2007.01.06 22:30
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
ponoć nowy allplayer też ma taką funkcję

avatararrow
~Yoko | 2007.01.05 02:44
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Mam takie samo zdanie jak kilku moich przedmówców czyli,że program ten jest może i dobry ale ja się jeszcze o tym nie przekonałam;P Nie odtwarza większości filmów no i niestety nie można znależć do niego potrzebnych kodeków(np.jakiegoś pakietu) i sam zresztą też nie powiadamia czego brakuje....pomimo zapewnień,że tak jest w opisach......no cóż szukam dalej czegoś lepszego!!
avatararrow
~Rav | 2006.11.14 09:25
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
To jest jedyny program z takimi możliwościami, więc nie narzekajcie. AVI Preview jest spoko.
avatararrow
~Wi$niA | 2006.10.16 16:52
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
no właśnie niestety nie da sie wszystkich plików podejrzec ale prawie jest dobry
avatararrow
~matek | 2006.10.05 14:37
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
program wporzo. a czy zna ktoś jeszcze inne proramy też tego typu czyli do podpatrywania sciaganych plików avi??????? piszcie z góry dzieki
avatararrow
~r | 2006.10.05 11:05
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
dobry
avatararrow
~Monia | 2006.07.18 22:07
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
niestety muszę zgodzić się z erazmusem ale ten program nie otwiera wszystkich ściąganych plików avi
avatararrow
~erazmus | 2006.06.18 16:05
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
niestety programem tym nie moge odtworzyć wiekszości ściąganych plików avi (tylko w 2 na 10 przypadków program ten działa)
avatararrow
~Daman | 2006.05.13 11:30
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Wszystko OK!.
avatararrow
~MaTi | 2006.03.14 11:00
0 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Wszystko sporzo tylko mialem male problemy z pobraniem ale juz jest wszystko jak najbardziej OK. Pozdrawiam.