w
googluj
pl

FastPictureViewer 1.9 build 358


FastPictureViewer - przeglądarka plików graficznych. Stworzona pod kątem przeglądania zdjęć posegregowanych w katalogach np. zdjęć z aparatów cyfrowych.

Przeglądarka jest bardzo "lekka" w użytkowaniu dzięki czemu przeglądanie zdjęć odbywa się bardzo szybko i łatwo - w końcu właśnie do tego ma służyć FastPictureViewer.

Dodatkowymi funkcjami jest kopiowanie przeglądanego zdjęcia do wyznaczonego folderu jednym kliknięciem myszki, oraz nadawanie nazw przeglądanym zdjęciom.
Licencja: Shareware (testowa)
System Operacyjny: Windows XP/Vista/7/8/10
Oceń program:
-/5

Ocena: 3.9 (24 głosów)

Strefa Download programu
FastPictureViewer



FastPictureViewer 1.9 build 358
Wersja stabilna 32-bitowa
35.5 MB | 2016-04-24
FastPictureViewer 1.9 build 358
Wersja stabilna 64-bitowa
36.4 MB | 2016-04-24

Ilość pobrań: 6170 | W tym miesiącu: 8 | W poprzednim miesiącu: 9

Komentarze (5)
FastPictureViewer
avatararrow
tele02 | 2014.08.30 11:41
-5 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
@~Mac | 2014.08.27 15:36
> doinstaluj, najlepiej ze strony producenta !

> FastPictureViewer Codec Pack 3.6 [dodatek (32/64 bit) (3.6.0.93)].

FastPictureViewer Codec Pack zawiera 64-bitowe i 32-bitowe kodeki RAW, które umożliwiają solidne wsparcie dla 45 + formatów graficznych, w tym formaty RAW z ponad 520 aparatów cyfrowych w programie Windows Explorer, Windows Photo Gallery, Windows Photo Viewer ™, Windows Live Photo Gallery , a na Windows 7 i 8, również w programach; Windows Media Center i Windows Media Player 12, w pełnej zgodności z 64-bitowym.

Codec Pack obsługuje formaty RAW z aparatów cyfrowych; Canon, Nikon, Olympus, Sony, Hasselblad, Fuji, Panasonic, Leica i więcej, jak i Adobe DNG, Photoshop PSD, Google SketchUp (miniaturki), formatów obrazu i grafiki komputerowej, oraz OpenEXR , Radiance HDR, TGA, Softimage PIC, Autodesk Maya IFF, PNM, DDS w tym i DirectX kompresji ATI 3Dc.

> Zobacz pełną listę na stronie producenta.

pozdrawiam ...
FastPictureViewer 1.9 build 338
avatararrow
~Mac | 2014.08.27 15:36
-3 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Czy ta przeglądarka obsługuje pliki RAW/NEF? A jeśli nie to może ktoś zna bardzo lekki program, który ma taką możliwość, bo moja mama ma starego kompa (Duron, 380 MB
RAM), a czasem będąc u niej chciałbym przeglądać takie pliki, a większość programów zamula tego kompa przy takim procesie.
FastPictureViewer 1.9 build 338
avatararrow
~pat | 2012.01.15 11:17
4 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Program świetny jednak jest to trial. Informuje o tym wyskakujące okno po zamknięciu programu.
FastPictureViewer 1.7 build 233
avatararrow
~ktos | 2010.08.02 23:58
4 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Szybka, fajna,, ale nie darmowa. Po 30 dniach sprawdźcie co się dzieje,
avatararrow
~Filip | 2009.12.07 12:11
2 Oceniam pozytywnieOceniam negatywnieZgłoś nadużycie
Polecam bardzo lekka i super szybko wczytuje zdjęcia u mnie 4+